پس از نگارش مقاله انگلیسی که توضیحات آن در یکی از پستهای قبلی داده شد، نوبت به مرور و اصلاح مقاله می رسد. ممکن است اشکالات زیادی در نسخه اولیه وجود داشته باشد که لازم است قبل از ارسال مقاله آنها را برطرف نمایید. با این که اشکالهای نگارشی مبنای ارزیابی مقالات علمی نیست، وجود آنها در نسخه ارسالی به ژورنالها باعث ایجاد ذهنیت منفی در مورد غیرحرفهای بودن پژوهش ارسالی میشود. برای چک کردن متنهای انگلیسی سایتهای زیادی وجود دارد که در اینجا چند نمونه را معرفی میکنم:
https://www.grammarly.com/
در این سایت میتوانید متن خود را وارد کنید و اشکالات را ببینید و اصلاح کنید. بسیاری از اشکالهای رایج در نگارش به زبان انگیسی مانند حروف تعریف، حروف اضافه، تطابق فعل و فاعل و.... به راحتی با استفاده از امکانات رایگان این سایت برطرف میشود.
http://www.paperrater.com/
این سایت علاوه بر نشان دادن اشکالهای دستوری و انتخاب کلمه موارد دیگری مانند درصد افعال مجهول استفاده شده، تنوع کلمات بکاررفته در متن و ... را نیز بررسی میکند و حتی در پایان به صورت اتوماتیک به شما نمره میدهد.
http://www.quetext.com/
https://www.thepensters.com/
این دوسایت میتوانند وجود سرقت ادبی (plagiarism) را در متن شما بررسی کنند. اگر جملاتی از متن شما شبیه یکی از نوشتههای موجود در اینترنت باشد در این سایت نمایش داده میشود تا بتوانید این تشابه را بررسی کنید. برای تست میتوانید متنی شبیه یک پاراگراف از ویکیپدیای انگلیسی بنویسید و عملکرد این دو سایت را چک کنید.
http://www.grammarcheck.net/editor/
در این سایت نیز میتوانید پیشنهادهایی برای بهبود نوشته انگلیسی خود دریافت کنید.